Strategie & Concept

Strategie & Concept

Voor het optimaliseren van processen via digitale oplossingen is bij een opdrachtgever uit het westen van het land een Online Strateeg ingezet.

In het verleden zijn bepaalde processen bij de opdrachtgever steeds complexer geworden, wat tot steeds meer en soms dubbel werk leidde. Door in te zetten op veranderingen van processen en de digitalisering ervan, worden kosten bespaard en is de dienstverlening verbeterd.

De strateeg startte een gedegen onderzoek bij medewerkers en klanten, bracht de situatie in kaart en bracht advies uit voor de vervolgstappen.

Een UX/UI Designer is later geplaatst om de strateeg te ondersteunen bij het visualiseren van de beoogde oplossing. Dit is gedaan door middel van Wireframing en Prototyping. Deze methodes zorgen voor een heldere kijk op de werking van de toekomstige oplossing voor de verschillende stakeholders. De feedback wordt gebruikt voor verdere optimalisatie van de oplossing voordat deze daadwerkelijk ontwikkeld wordt. Zo wordt voorkomen dat pas na de ontwikkeling, en dus grote investeringen, onvolkomenheden duidelijk worden.

Ook werken via FIT People? Schrijf je in of neem contact op